Verzeker jezelf tegen autopech en ongevallen met een bijstandsverzekering in binnen- en buitenland

Vaak op reis met de wagen? Wanneer je onderweg autopech krijgt, zowel in binnen- als buitenland en zowel in privésfeer als zakelijk, word je dankzij de bijstandsverzekering snel geholpen.

Ontvang een offerte

 

Dé volledige bijstandsverzekering voor auto’s en motorfietsen

Niets zo vervelend als pech onderweg. Je komt te laat voor je afspraak, om nog maar te zwijgen van de rompslomp die volgt om je auto op de juiste plaats te krijgen en zelf thuis te raken. Gelukkig bestaat er zoiets als de bijstandsverzekering. Dit is een bijkomende waarborg die je kan nemen bij een BA Motorrijtuig, zodat je zowel in binnen- als buitenland snel wordt geholpen en bepaalde kosten vergoed worden.

Word geholpen bij autopech of een ongeval in binnen- en buitenland

Een lege autobatterij, een botsing of ziekte of overlijden onderweg? Met een bijstandsverzekering worden jij en de andere verzekerde personen onmiddellijk bijgestaan.

Contact

Wat wordt gedekt door de bijstandsverzekering binnen- en buitenland?

Een bijstandsverzekering komt tussen bij repatriëring door ziekte of een ongeval, bij de heen- en terugreis van een familielid, begeleide terugkeer van kinderen, eventuele hotelkosten, rechtskundige of technische bijstand na een ongeval enzoverder. Maar ook bij een lege autobatterij voor de deur kan je de bijstandsverzekering aanspreken en bijvoorbeeld een vervangwagen ter beschikking krijgen. Kortom, zowel bij ziekte of ongeval als autopech in binnen- of buitenland is je bijstandsverzekeraar de eerste die je moet bellen om snel geholpen te worden en te weten welke stappen je moet ondernemen.

De bijstandsverzekering verzekert niet alleen de bestuurder

Alle mensen die bij jouw gedomicilieerd zijn, worden in je polis opgenomen. Ook zij die op het moment van autopech of een ongeval in de wagen zitten, worden gedekt door jouw bijstandsverzekering. Je kan ook nog andere mensen in de polis laten opnemen, bijvoorbeeld als je actief bent in een vereniging of onderneming en een combinatiepolis wenst af te sluiten.

Vraag advies aan je verzekeringsmakelaar over welke bijstandsverzekering je nodig hebt.

Niet alle bijstandsverzekeringen zijn hetzelfde. Vaak zijn er een aantal parameters die je samen met je makelaar kunt bepalen en die een invloed zullen hebben op de premie.

Contact