Nooit meer in de kou bij panne of ziekte

Wil je auto niet starten of moet je gerepatrieerd worden uit het buitenland? Word onmiddellijk geholpen dankzij de Bijstandsverzekering.

Ontvang een offerte

Meteen geholpen bij autopech

Je auto wil niet starten. Of je hebt autopech op 30 kilometer van je vakantiebestemming in Oostenrijk. Wat nu? Met een Bijstandsverzekering krijg je onmiddellijk hulp. In de meeste Bijstandsverzekeringen kan je rekenen op pechverhelping of wegslepen, een vervangwagen, dringende verzending van wisselstukken, terugbetaling van hotelkosten bij langere depannages, vervangen van een platte band of zelfs tussenkomst in geval van verlies van autosleutels of verkeerd getankte brandstof. Wij stellen voor jou de gewenste pechverhelping samen, zodat je met een gerust hart op weg kunt gaan.
 

Autopech of ziekte op reis? Word meteen geholpen!

Met een doordachte Bijstandsverzekering word je zowel bij autopech als bij ziekte of letsel op reis onmiddellijk bijgestaan. 

Contact

 

Met een gerust hart op reis

Een been breken tijdens je skivakantie of ziek worden op reis, het is niet ondenkbaar. In dergelijke gevallen wil je ook in het buitenland snel een dokter kunnen raadplegen of, in ergere gevallen, meteen naar huis gaan. Met een Bijstandsverzekering geniet je naast pechverhelping in binnen- en buitenland ook reisbijstand. Zo kunnen medische kosten gedekt worden tot 250.000 euro in geval van ziekte of ongevallen op reis en kunnen opsporings- en reddingskosten worden vergoed. Daarnaast zorgt deze polis er ook voor dat bijvoorbeeld je kledij en persoonlijke reisspullen bij diefstal van je bagage worden opgestuurd of dat je wordt geholpen bij het verlies van bankkaarten of vliegtuigtickets.
 

 

Goed om te weten

Wees je ervan bewust dat je verzekeraar wel takelkosten of verzendkosten van wisselstukken zal betalen, maar de herstellingskosten zelf niet. Lees ook de kleine lettertjes: vaak komt de verzekering niet tussen bij problemen op minder dan 10 km van je woonplaats of voor voertuigen ouder dan 10 jaar. Raadpleeg je verzekeringsmakelaar om er zeker van te zijn dat ook jouw aanhangwagen of caravan onder deze polis vallen.
 

Altijd zeker van je stuk met de juiste verzekering.

Autopech hebben of ziek worden op reis is nooit fijn. Het ongemak wordt al wat minder wanneer je Bijstandsverzekering een aantal zaken voor jou kan oplossen.

Contact