Veilig en zeker op weg

Ga veilig en verzekerd de baan op met een autoverzekering die bij jou en je situatie past. 

Ontvang een offerte

 

BA Autoverzekering

De polis BA Autoverzekering is een verplichte verzekering voor alle motorrijtuigen die op de openbare weg (of op privéterreinen) komen en vergoedt de lichamelijke en stoffelijke schade aan anderen. We spreken hier niet alleen over auto’s, maar ook bussen, vrachtwagens, bromfietsen en zelfs elektrische rolstoelen of golfkarretjes. Er zijn steeds een aantal minimumvoorwaarden waaraan elke BA Autoverzekering moet voldoen, maar uitbreidingen zijn uiteraard steeds mogelijk. Zo is jouw eigen lichamelijke schade door deze verzekering bijvoorbeeld niet verzekerd, maar daarvoor kun je dan een Bestuurdersverzekering afsluiten. Kom bij ons langs en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Wij stellen graag de beste oplossing aan je voor.

Kom niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je verzekeringsmakelaar gaat voor jou op zoek naar de beste polis op de markt,
zodat je niet ‘onderverzekerd’, maar ook niet ‘oververzekerd’ bent.

Contact

 

Bestuurdersverzekering

Wanneer je zelf een lichamelijk letsel oploopt bij een ongeval, dan ben je daar niet tegen beschermd door je verplichte autoverzekering. Door een extra bestuurdersverzekering af te sluiten, worden medische kosten wel gedekt na een ongeval, ook als je in je onrecht bent. Bovendien wordt ook inkomensverlies bij een tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid vergoed. Heb je een ongeval met de auto van iemand anders? Ook dan ben je als bestuurder verzekerd dankzij deze polis.

Omniumverzekering

Met een omniumverzekering ben je gedekt tegen schade aan je eigen auto, niet alleen door derden, maar ook bij eigen fout. Ook bij schade door brand, diefstal, glasbraak of natuurkrachten is je voertuig verzekerd. Deze verzekering is niet verplicht en kan op maat worden samengesteld. Zo bestaat er de kleine omnium die kan worden uitgebreid met een waarborg ‘eigen schade’. Niet elk schadegeval wordt dus door elke omniumverzekering gedekt. Raadpleeg je verzekeringsmakelaar, zodat je de juiste verzekering neemt.
 

 

Wees zeker van je stuk, laat je verzekeren.

Voor elke situatie of gebruik van jouw voertuig is er een verzekering op de markt. Laat je bijstaan door een expert.

Contact